Unelmakala

Lähde kalaan keskeltä Helsinkiä

Unelmakala vie kalastusmatkailun uudelle tasolle. Aluksemme Nordstar 31 Patrol tarjoaa ennenkokemattoman mukavuuden ryhmällenne oli kyse sitten heittokalastuksesta saarten suojissa tai merilohen vetouistelusta avomerellä.

Unelmakala vie kalastusmatkailun uudelle tasolle. Aluksemme Nordstar 31 Patrol tarjoaa ennenkokemattoman mukavuuden ryhmällenne oli kyse sitten heittokalastuksesta saarten suojissa tai merilohen vetouistelusta avomerellä. Kalastuspäivään on yhdistettävissä savusaunaelämys loimulohipäivällisineen ja kaikki tämä vaivattomasti suoraan pääkaupungin ytimestä.


Unelmapaketti Salmon & SavuSauna
Tämä on koettava! Päivä merellä Merilohen perässä tai vaihtoehtoisesti sisäsaaristossa kuhaa ja ahventa jigaten ja päivänpäätteksi kuljetamme teidät Helsingin ydinkeskustan edustalla sijaitsevalle Saunasaarelle. Savusaunan tuoksut kutsuvat lauteille ja pihalla odottaa valmiiksi lämmitettynä lämminvesiallas.Tähän pakettiin on yhdistettävissä myös herkullinen päivällinen Saunasaaressa esim. loimutettua merilohta, bon appetit.

Unelmakala-Kalastusmatkat
 Oy
Juha Rahkonen

Vaskihuhdankuja 3

FIN-00740 Helsinki

+358 40 050 0070

info@unelmakala.fi

www.unelmakala.fi