Unelmakala vie kalaan...tyylillä

Unelmakalastusta Helsingistä Suomenlahdelle. Tarjoamme käyttöönne huippuvarustellun Nordstar 31 Patrol aluksen kaikilla mukavuuksilla. Unelmakala tarjoaa vaihtoehtoja hauen heittokalastuksesta sisäsaaristossa villin merilohen uisteluun avomerellä. Päivä voidaan päättää savusaunomalla ennen loimulohipäivällistä. Unelmakalan kyydissä väsyvät vain kalat!
Varaukset puh. 050 594 2983

Tämä on koettava!

Päivä avomerellä Merilohen perässä (vaihtoehtoisesti sisäsaaristossa kuhaa ja ahventa jigaten) ja päivänpäätteksi kuljetamme teidät halutessanne Helsingin ydinkeskustan edustalla sijaitsevalle Saunasaarelle. Savusaunan tuoksut kutsuvat lauteille ja pihalla odottaa valmiiksi lämmitetty lämminvesiallas.Tähän pakettiin on yhdistetävissä myös herkullinen päivällinen Saunasaaressa esim. loimutettua merilohta, bon appetit.

Uistelualuksena on täysin avomerikelpoinen Nordstar 31 Patrol, jonne mahtuu kerrallaan jopa kymmenen uistelijaa. Aluksen matkanopeus on 30 solmua, joten matka Helsingin keskustasta lohialueille vie aikaa vain kahvinjuonnin verran.

Kalastusretken hinta on 2 040 euroa. Hinta on venekohtainen sisältäen venematkat, opastuksen (1-2 opasta), huippuluokan kalastusvälineet, tuulelta ja sateelta suojaavat kuoriasut, henkilökohtaiset turvavarusteet, päiväretkillä tarvittavat kalastusluvat (kalastuksenhoitomaksu lisätään tarvittaessa) kahvia, teetä, pasteijoita ja lämmintä, merihenkistä keittoa. Kun kalastusretkeen sisältyy myös savusauna ja illallinen, kokonaishinta on 3 190 euroa.

www.unelmakala.fi, sähköposti info@unelmakala.fi,
puh. +358 (0)50 594 2983