Merellä – Järvellä – Joella – Rannalla

Haukikoira Oy toimii Helsingissä käsin n. 100 km säteellä länteen, itään ja pohjoiseen. Nimemme ei velvoita meitä vain hauenkalastukseen. Kalastamme kaikkia kalalajeja sesongin ja toiveiden mukaan. Me viemme sinut ja vieraasi kalaan Suomenlahdelle Loviisa – Helsinki – Tammisaari akselilla. Kalastusretket ovat päätuotteemme, mutta seurassamme kalastus ei ole pakollista. Teemme myös vene-picnick -retkiä vaikkapa ”Ladies only” teemalla. Yhteydenotot 050 62811.

 

 

Suomenlahti Loviisasta Tammisaareen luo mahdollisuudet ikimuistoiseen kalastuspäivään. Alueen meritaimen – hauki – ahven – kuhakannat ovat viimevuosina olleet erinomaiset. Vapakalastajan unelma, vaikkapa suurhauesta on mahdollista toteuttaa näillä vesillä niin heitto- kuin perhokalastusvälinein. Veneemme keulaan asennettu Minn Kota iPilot Riptide sähkömoottori mahdollistaa erittäin nautinnollisen kalastuksen myös perhokalastajalle. Haukea, erityisesti Suurhaukea kalastamme jäiden lähdöstä kesäkuun ensimmäisille viikoille, sekä lokakuulta jäiden tuloon asti. Muina aikoina kalastamme pääosin sesonkikaloja, kuten ahventa, kuhaa ja lohta.

Perus meri – järvikalastusretken hinta on veroineen 670 €, hintaan lisätään ruoka ja kalastusluvat henkilömäärän mukaan. Hinta sisältää edellä mainittuja lukuun ottamatta kaiken muun retken onnistumiseen tarvittavan. Retkiruokailu voidaan järjestää saaressa, veneessä, tai alueella toimivassa ravintolassa.

Retki alkaa esimerkiksi kello 9.00. Pukeutumisen jälkeen opas kertoo turvallisuusasiat. Kalastus alkaa. Retken aikana neuvomme ja opastamme kalastuksen nikseihin. Kello 12.30 ruokaillaan ja kahvitellaan. Tuon jälkeen kalastus jatkuu. Rantaan palataan klo 16.00, jonka jälkeen opas käsittelee saaliin asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Veneestä ei aina tarvitse kalastaa. Päivä merellä, joko maisemia ja näköaloja katsellen, tai vain picnick henkisesti rentoutuen nostaa lähivesiemme arvon aivan uusiin ulottuvuuksiin.


www.haukikoira.fi, sähköposti: info@haukikoira.fi,
puhelin +358 (0)50 628 11