Muistorikkaita elämyksiä!

South Coast Fishing Adventures järjestää kalastus- ja veneretkiä ryhmille, perheille ja yksin kalastaville Loviisan, Pernajan, Porvoon, Sipoon ja Helsingin edustalla Suomenlahdella. Tilauksesta retkiä tehdään myös muualle. Kalastusretket sopivat niin kokeneille vapaa-ajankalastajille kuin ensikertalaisille. Soita Timolle ja kysy lisää 0400 714 673.

South Coast Fishing Adventuresin retkituulet vievät nauttimaan meren ja saariston ainutlaatuisesta luonnosta, kalastuksen jännittävästä maailmasta ja kokemaan suuria elämyksiä.

Ryhmäkoko 1-30 henkeä

South Coast Fishing Adventuresin kalastus- ja veneretket toteutetaan turvallisilla merikelpoisilla veneillä, kestävillä ja nykyaikaisilla kalastusvälineillä ja ensiluokkaisilla varusteilla. Käytettävissä tuotteissa suositaan kierrätystä ja merellä liikutaan luontoa turhaan rasittamatta.

Kalastusopas Timo Salmian vuosien luonto- ja kalastuskokemus ja vankka ammattitaito näkyvät kunnioituksena luonnonolosuhteita kohtaan, retkien laatuun panostamisena ja asiakkaan huomioimisessa kaikissa tilanteessa. Veneen kipparilla on vuokraveneenkuljettajan pätevyys, kalastusoppaan ammattitutkinto sekä matkailualan turvallisuuspassi. 

Retkien kesto on muutamasta tunnista koko päivän pituisiin elämyksiin luonnonkauniissa meriympäristössä.

Vene suunnataan sisäsaaristoon tai avomerelle missä maisemat vaihtelevat rehevistä mäntyjen valtaamista saarista saariston paljaisiin kallioluotoihin. Ulkosaaristossa vastassa on karu mutta ainutlaatuinen luonto. 

Opas vie parhaille kala-apajille ja neuvoo oikeiden vieheiden valinnassa. Saariston matalissa ja kivikkoisissa vesissä kalakannat ovat runsaita. Raikkaassa merituulessa kokenut kalastaja rentoutuu leppoisaan hymyyn ja ensikertalainen kokee riemua kalasaaliin koosta riippumatta. Kalastusretken aikana rantaudutaan suojaisaan saareen nauttimaan piknikeväitä ja pannukahvia nuotiotulen äärellä. 

Veneretkillä ihastutaan saaristomeren upeaan luontoon, nautitaan vesipärskeistä ja kohdataan kenties merihylkeitä matkan aikana. Retken aikana pysähdytään saareen kahville. Luontoelämyksien jälkeen todetaan päivän olleen ehdottomasti ’se paras päivä’ ikinä. 

Kalastus- tai veneretkien lisäksi tarjoamme ympäri vuoden hyvien yöunien majoitusta, yksityisyyttä arvostaville kokoushuviloita, maittavia aterioita ja rantasaunaa kylpytynnyreiden kanssa Pernajanlahden rannalla.

South Coast Fishing Adventures

Timo Salmia
puh. +358 400 714 673

info@trophyfishing.fi

www.trophyfishing.fi

www.ronnas.fi