Sisäsaariston kala-apajat kutsuvat

Apajamatkat/ Ari Paataja vie asiakkaansa kalaan sisäsaaristoon, missä ollaan  suojassa meren suurimmilta aalloilta ja sieltä saadaan myös runsaimmat saaliit. Saaliin saaminen on varmaa ja niinpä Apajamatkat antaa matkoilleen kalatakuun. Soita Arille 040-505 2225 ja varaa aika.

Kohdekalojamme ovat hauki, kuha, ahven, meritaimen ja siika. Oppaalta kannattaa kysyä mitä kalaa milloinkin tulee parhaiten. Suosituimpia kalastusmatkan kohteita ovat Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Inkoo, Tammisaari sekä Hanko sekä Lohjanjärvi. Usein kannattaa lähteä hieman etäämmälle kalaan. Kalamiesten unelmahuvila Apajalahti, sijaitsee Tammisaaren Tenholassa, mutta tarjolla on myös muita paikkoja missä voidaan järjestää esim. kokous & kalastus paketteja.

Veneeseen mahtuu 4 heittäjää ja isommat ryhmät toteutetaan yhdessä muiden oppaiden kanssa. Retki sisältää kaikki kalastusvälineet, kalastusluvat sekä kylmänä aikana lämpimät ja sateenpitävät lisävaatteet sekä tarvittaessa myös saappaat. Tiedustele Arilta vapaita päiviä.

www.apajamatkat.fi
sähköposti: ari.paataja@apajamatkat.fi
puh. 040-505 2225