VMB:n kanssa kalaan!

Päivän kalastusretki, vaikka Särkisalon kauniissa luonnossa, merikotkien ja hylkeiden seassa, todella häivyttävät arjen kiireet hartioiltasi!

Päivän ohjelma on sovittavissa tarkoinkin. Ennakkoon sovitusti, saatte kalastuksenhoitomaksut, ruuan, sekä kalastusasut meidän kauttamme. Riittää kun ilmestytte rantaan, sovittuun aikaan ja muusta teidän ei tarvitse huolehtia! Ville-Matti Blomqvist / VMB Fishing +358 50 522 2033

Yleisesti päivä kulkee niin, että tapaamme aamulla sovitusti, kalastamme lounaaseen asti. Lounaaksi sopii hyvin kovin kehuttu keittolounas. Palaamme lähtösatamaan n. klo 16. ja teidän purkautuessa kalastusvaatteistanne, Opas fileroi saalis kalat kotiinkuljetus muotoon ja kylmäpussiin.

Tämän esimerkkipäivän hinta on kaikkineen 715€, (eli 650 + alv 10%) Kyytiläisiä otan kerralla neljä kappaletta ja joukon ollessa suurempi, otamme käyttöön lisäveneen ja oppaan, aina 16 henkeen asti.

Toimintaympäristö ja strategia.

Toimintaympäristöni kalastusoppaana on laaja ja mielestäni sesongeittain muuttuva toiminta onkin tae onnistuneille opastukselle. Keskitän kalastuksen Helsinkiin, Tammisaareen, Särkisaloon, Kemiöön, sekä Salon lähivesille.

Kaikkien kalastusvälineiden laadun takaa Daiwa, jossa toimin Scandinavian kalastuskonsulttina ja elektroniikasta veneessäni vastaa maailman paras, eli Raymarine, jossa toimin suomen Ambassadorina.

Palveluni tuottaa Jätti- hauen jahtaamista keväällä ja loppusyksyllä, ärhäkän kuhan vertikaalijigausta (kutuajan ulkopuolella), sekä suur- ahvenen jigikalastusta, ammattilaisen opein.

Kohdistamme kalastuksen hyvin voiviin petokaloihin, eli haukeen, kuhaan ja ahveniin. Tällä menetelmällä kalastusretkien eettinen laatu on aina huippuluokkaa!

Muun muassa näihin sinulla on mahdollisuus tutustua VMB: n kyydissä. Veneeni (Lund Pro Guide 1875 + 100hp Mercury Big Tiller) on rankattu Suomen hienoimmaksi heittokalastusveneeksi, joten kannattaa tulla kokemaan tämä Amerikan ihme, aivan itse.


Ville-Matti Blomqvist / VMB Fishing

puh. +358 50 522 2033


ville-matti.blomqvist@vmbfishing.com


www.vmbfishing.com