Kokouspäivä ja kalastusta ISOLLA veneellä

Puoli päivää kokousta Artallissa, gourmet-ateriat, iltapäivällä kalaan ja illalla rantasaunan & paljun lämpöön. Kalastusaluksena 11 metrinen avovene Hauki, joka ”lähtee kaislikosta” tarvittaessa 50 solmun vauhdilla. Kipparina häärii kalastusopas & huippukokki Henrik ”Roope” Rehbinder ja kalastusretkillä liikutaan niin järvellä, joella, kuin merelläkin, samalla kertaa! Soita ja kysy lisää 040 7091086, Henrik ”Roope” Rehbinder.

Kokouspäivän, tiimipäivän, kick off:n, tms. piristykseksi tai yritysvieraiden ohjelmaksi sopii loistavasti vesillä vietetty hetki. Kalastusta voidaan harjoittaa tosi mielessä tai vain kalastella luonnonrauhasta nautiskellen. Isolla veneellämme saadaan kerralla toistakymmentä vierasta kalaan, jolloin tilaisuuden yhteisöllisyys ei pääse kärsimään ja tarvittaessa järjestämme lisää veneitä, sekä oppaita tätäkin isompien ryhmien tarpeisiin. Ja talven pilkkiretkiin vaihdetaan alle moottorikelkka, sekä mönkijä rekineen...

 

Ohessa on esimerkki vapaaherrallisesta kokouspäivästä Artallilla, mutta teemme mielellämme tarjouksen juuri teille sopivasta kokonaisuudesta:

9.00 Saapuminen Artalliin ja aamiainen

9.30 – 12.00 Kokous, tarjolla hedelmiä, virvokkeita ja kahvia / teetä

12.00 Herkullinen kotiruokalounas juomineen

13.00 Kalastusta ja veneilyä

Vikträsk-järvellä, Pikkalanjoella, sekä Siuntion merialueella saaliskalojen liikkeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Veneessä kulkevat mukana kylmät ja kuumat juomat ja pullakahvit nautitaan sopivassa välissä.

16.30 Paluu rantaan ja halutessa opastusta kalojen käsittelyyn ja fileointiin

17.00 Sauna

Rantasaunamme löylyissä on hyvä puida kalareissun tapahtumia ja kertoa hurjimmat kalatarinat. Löylyhuoneen lisäksi lämpiää saunan terassilla sijaitseva paljumme ja järveen voi pulahtaa viilentävälle uinnille. Tarjolla virvokkeita ja pientä suolaista

19.00 Päivällinen

Toiveiden mukaan rakennettu kolmen ruokalajin päivällinen, jonka alkuruoka valmistetaan luonnollisesti päivän saaliista.

21.00 Tilaisuus päättyy

 

www.vapaaherranelamaa.com  info@vapaaherranelamaa.com 

www.facebook.com/vapaaherranelamaa         

puh. +358 (0)40 7091086 / Henrik ”Roope” Rehbinder