South Coast Fishing Adventures

South Coast Fishing Adventures

Muistorikkaita elämyksiä etelärannikolla!

Hienoja elämyksiä saaristossa ja avomerellä! Kalastusopas Timo Salmian vuosien luonto- ja kalastuskokemuksella sekä vankalla ammattitaidolla toteutetut retket lunastavat laatu- ja elämyslupauksensa.

Kalastusveneen kipparilla on vuokraveneenkuljettajan pätevyys, matkailualan turvallisuuspassi ja kalastusoppaan ammattitutkinto. Toiminta keskittyy Loviisan ja Helsingin välille Suomenlahden etelärannikolle. Ryhmäkoko 1-30 henkeä

Oppaamme Timo Salmia on erityisesti perehtynyt vetouisteluun ja heittokalastukseen. Taimenta, kuhaa, ahventa ja haukea kalastetaan heittokalastusvälineillä. Lohta, taimenta ja kuhaa pyydetään uistelemalla. Onkien ja pilkkien kalastetaan suuria ajoahvenia tai syksyisin pakoille kertyviä körmyniskoja. Vesialueiden ja kalapaikkojen hyvä tuntemus sekä asiantunteva opastus kalastusvälineiden ja -tekniikoiden käyttöön varmistaa asiakkaalle onnistuneen päivän merellä. Asiakkaan huomioiminen toteutuu joka päivä turvallisella merikelpoisella kalustolla, laadukkailla välineillä ja ensiluokkaisilla varusteilla. Kalastusretkillämme jokainen saa kokea etelärannikon saariston huikean kauneuden yhdistettynä hienoihin kalastuselämyksiin.

Majoitus, rantasauna ja kylpytynnyrit sekä ateriapalvelut järjestyvät myös osaksi muistorikasta päivää.

Timo Salmia
+358 400 714 673

info@trophyfishing.fi
www.trophyfishing.fi
www.ronnas.fi
Instagram

Takaisin kalastusoppaat sivulle